Laat je inspireren tijdens Wegwijs in Investeren met een keynote van Paul D’Hoore.

Maak nadien ook kennis met verschillende aanbieders uit de investsector en stel hen al je vragen.

Standhouder worden

Wat kan Wegwijs in Investeren voor jou betekenen?

Lezers wegwijs maken in investeren

Op 21, 22 en 23 mei verwelkomen we lezers geïnteresseerd in investeren op drie verschillende locaties. Tijdens deze avond in Roeselare, Gent en Leuven respectievelijk, krijgen bezoekers een algemene keynote van financieel expert Paul D’Hoore.

Daarna krijgen bezoekers de kans om met jouw zaak kennis te maken, waarbij jij jouw expertise en opportuniteiten kan delen.

Ontmoet geïnteresseerde investeerders

Tijdens Wegwijs in Investeren ontmoet jij jouw potentiële nieuwe klanten met een gezellige babbel, een hapje en een drankje.
Bezoekers kunnen na de keynote van Paul D’Hoore (45min) jouw stand bezoeken. Aan de hand van een informatieve flyer met plattegrond leiden we de bezoekers rond langs de verschillende standen. Jij hoeft enkel jouw stand te bemannen, wij zorgen voor de rest.

Gerichte aandacht van de sterkste media

We trekken de aandacht van iedereen geïnteresseerd in investeren aan de hand van een online- en offlinemediacampagne. De campagne loopt tegelijk in De Zondag, Libelle, Knack, Trends en andere Roularta-titels. Onze website www.wegwijsininvesteren.be wordt ondersteund door een Google- en Facebook-campagne. Zo gaan we voor een maximale instroom.

Versterk je deelname

De week voor het event brengen we in De Zondag een dossier rond investeren waarin we interessante content brengen rond dit thema en jouw printadvertentie meenemen. Kies zelf de gepast formule voor jou.

Locaties en tijdstip?

  • 21/05 – Roeselare 19:00
  • 22/05 – Gent 19:00
  • 23/05 – Leuven 19:00

Je kan voordelig op meerdere locaties aanwezig zijn.