Laat je inspireren tijdens Wegwijs in Investeren met een keynote van Paul D’Hoore.

Maak nadien ook kennis met verschillende aanbieders uit de investsector en stel hen al je vragen.

Partners

Binnenkort ben je Wegwijs in Investeren dankzij onze partners.

De Zondag

Roeselare 21 mei

Vastgoed

Matexi

Matexi ontwikkelt huizen, appartementen en bouwgronden die verrassend veel bieden voor je budget, in buurten die inspireren om samen meer van het leven te maken.

Bij Matexi zien we het als onze missie, onze opdracht, om aangename woon- en leefplekken te realiseren.
We ontwikkelen woningen en appartementen die tegelijk betaalbaar en duurzaam zijn. Met 75 jaar ervaring en expertise brengen we de meest complexe ontwikkeling tot een goed einde.

We bouwen solide banden op en werken nauw samen met alle betrokkenen. Zo ontstaan kwalitatieve, gezonde en aangename buurten, buurten waar het goed samenleven is.

Mandelhof

Roeselare 21 mei

Vastgoed

Skyline Europe

Wonen in het levendige hart van Roeselare, in een oase van groen en rust: nieuwbouwproject Mandelhof combineert het beste van twee werelden. De appartementen bieden comfort, ruimte en rust aan een prachtige binnentuin. Ook groen wonen op wandelafstand van winkels en restaurants? Bezoek onze stand voor meer info over dit unieke project.

Mandelhof

Roeselare 21 mei

Gent 22 mei

Vastgoed

Zabra

Zabra is een familiebedrijf en betrouwbare vastgoedpartner. Met gepassioneerd ondernemerschap en jarenlange expertise creëren wij vastgoedprojecten die klaar zijn voor de toekomst. We zijn actief in residentiële-, KMO-, retail-, studenten- en gemengde vastgoedprojecten waar wonen, werken en winkelen naadloos in elkaar overvloeien. Onze langetermijnvisie waarborgt kwaliteit in elke fase van het proces.

Onze kracht zit in ons team, een gedreven en divers gezelschap van professionals met een gedeelde passie voor vastgoed. Samen bundelen we expertise, creativiteit en doorzettingsvermogen waardoor we niet alleen projecten realiseren, maar omgevingen creëren die futureproof zijn.

De Zondag

Roeselare 21 mei

Gent 22 mei

Leuven 23 mei

Finance

Look&Fin

Het Europese crowdlendingplatform Look&Fin werd opgericht in 2012 en is marktleider in België. Look&Fin is erkend als European Crowdfunding Service Provider (ECSP) en biedt individuele en professionele investeerders de mogelijkheid om fondsen te investeren in bedrijven met impact van hun keuze. Kiezen voor deze investering betekent investeren in de reële economie op een nuttige en winstgevende manier, met een rendement dat varieert van 5,25% tot 11% per jaar.
Deze investering is al beschikbaar vanaf € 100 en omvat beschermingsmaatregelen voor de investeerder zonder extra kosten, zoals een 100% verzekering op het geïnvesteerde kapitaal en een hypotheek in eerste rang.
Sinds haar oprichting heeft Look&Fin € 300 miljoen opgehaald bij haar community van investeerders om meer dan 650 bedrijven te financieren. Look&Fin stond op de vijfde plaats in de Deloitte Technology Fast 50 van 2023 voor fintechs in België.

De Zondag

Gent 22 mei

Vastgoed

Groep Huyzentruyt

Groep Huyzentruyt is een residentiële projectontwikkelaar die werk maakt van kwalitatieve, compacte en betaalbare woonoplossingen. Zowel voor investeerders als voor eigen bewoners, in Vlaanderen en Wallonië. Het familiebedrijf werd opgericht in 1910 en evolueerde doorheen de jaren van bouwbedrijf pur sang naar projectontwikkelaar met een omzet van +100 miljoen euro.

Sinds 2018 is Groep Huyzentruyt ook actief in Polen met ondertussen een pipeline van 2.500 units. In Roemenië werd recent voet aan wal gezet.

De Zondag

Roeselare 21 mei

Leuven  23 mei

Vastgoed

Immobel

Immobel is een vastgoedontwikkelaar die zich specialiseert in het ontwikkelen van duurzame en hoogkwalitatieve projecten doorheen Europa, in residentieel, commercieel en vastgoed voor gemengd gebruik. Het bedrijf is beursgenoteerd op Euronext Brussels.

Met meer dan 160 jaar aan geschiedenis, hebben we uitvoerige ervaring in het ontwikkelen van buurten die de levens van de gebruikers ervan verrijken. We zijn gedreven om stedelijke ruimtes te ontwikkelen die duurzaam, divers en aangenaam zijn voor iedereen. Onze aanpak is gebaseerd op onze toewijding aan duurzaamheid en de positieve impact van onze projecten op hun omgeving.

De Zondag

Leuven 23 mei

Vastgoed

Serena Bay Luxury Resorts Operated by Corendon

Investeer in Serena Bay op het paradijselijke Kaapverdië.
Op zoek naar een veilige investering met hoge huuropbrengsten?
Met een jaarlijkse huuropbrengst van 5% en eigen gebruik van 4 weken. Operated by Corendon Hotels & Resorts.

De Zondag

Roeselare 21 mei

Vastgoed

Dunehotel

Verkoop van hotelvastgoed in het bruisende Nieuwpoort-Bad. U onvangt een vast rendement voor 30 jaar op uw investering.

De Zondag

Gent 22 mei

Vastgoed

Dunas De Barbate

Puur genieten van de Spaanse zon in Dunas de Barbate met frontaal zeezicht!
Een unieke investeringskans, al vanaf €185.000.

De Zondag

Roeselare 21 mei

Finance

Verhelst Finadvies

Financiën en verzekeringen zijn geen statisch gegeven bij Verhelst Financieel Advies, als Crelan bankagent en onafhankelijk verzekeringsmakelaar steken we er de nodige durf en dynamiek in. Wil je sparen, verzekeren, slim beleggen of ondernemen? Met het persoonlijk financieel advies van Verhelst Financieel Advies zit je goed, voor het leven.

De Zondag

Leuven 23 mei

Finance

Cera

Met 400.000 enthousiaste vennoten zijn we de strafste en warmste coöperatie van het land. Cera is een financiële coöperatie van, voor en door vennoten. Die vormen een enorm draagvlak en een uniek potentieel aan mensen, middelen en expertise.

Door de krachten te bundelen, creëren we samen economische en maatschappelijke meerwaarde:

– We realiseren positieve impact in onze samenleving, door meer dan 700 nationale en regionale projecten te steunen.
– Vennoten genieten van unieke voordelen bij meer dan 250 gekende merken en events (voor wie min. €600 aan Cera-aandelen bezit).
– Als hoofdaandeelhouder zorgen we voor sterke fundamenten van de KBC groep.

De Zondag

Roeselare 21 mei

Gent 22 mei

Leuven 23 mei

Goud

Argentor Essayeurs

Handelaars & Verwerkers (Raffinage) van Edelmetalen in gans Europa/Wereld

De Zondag

Roeselare 21 mei

Goud

B-DIAMOND BRUGGE

Juwelenfabrikant 18kt goud & natural diamond & edelstenen, maatwerk, gepersonaliseerd ontwerp, transformatie oude juwelen, expertise voor verzekering & successie

De Zondag

Leuven 23 mei

Vastgoed

Twin Promotion

Twin Promotion is een vastgoedontwikkelaar die gespecialiseerd is het ontwikkelen van vastgoedprojecten op uitzonderlijke locaties aan de Opaalkust, Côte d’Azur en de Provence.

De Zondag

Gent 22 mei

Vastgoed

UrbanLink

UrbanLink is een projectontwikkelaar actief in residentiële en KMO vastgoedprojecten. Alle nieuwbouwprojecten zijn gelegen in de nabijheid van vele faciliteiten. Wonen op wandelafstand van winkels, openbaar vervoer, scholen, restaurants, culturele centra, werkgelegenheid, sportcentra en groen, dat is wat wij bieden. Onze locaties zijn stuk voor stuk slim gekozen, vlot bereikbaar en bevinden zich in de onmiddellijke omgeving van invalswegen. Een optimale combinatie, die zich laat vertalen in een mooie waardestijging van uw gekozen vastgoed.

De Zondag

Roeselare 21 mei

Gent 22 mei

Kunst

Horus Gallery

Door de geestdrift van Niña Van den Bosch en haar team is Horus Gallery in Sint-Martens-Latem, Knokke en Laren (Nederland) uitgegroeid tot een geliefde galerij waar kunstenaars en toeschouwers zich goed voelen. Het is een vertrouwde plek geworden waar mensen graag binnenwandelen. In alle openheid staan Niña en haar team klaar om mensen te onthalen, te begeleiden en te ondersteunen in hun beleving van de kunstwerken.